Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2017 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

Cel ales 2015 film online hd gratis

Cel ales 2015 film online hd gratis urmareste un fost agent de poliție politică, care a fost fortat sa-si paraseasca tara si familia. Acum revine în căutare de libertate. Povestea filmului începe

Actori: Laura Cosoi, Carmen Fulger, Mohamed Jbara

Cel ales 2015 film online hd gratis

0
( Calitate Full HD )
loading...

Cel ales 2015 film online hd gratis urmareste un fost agent de poliție politică, care a fost fortat sa-si paraseasca tara si familia. Acum revine în căutare de libertate. Povestea filmului începe în anii ’80, când domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut. În prezent, domnul X conduce, alături de o tânără necunoscută (Laura Cosoi), o mașină printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă. Vizioneaza Cel ales 2015 film online hd gratis.
 • Detalii Film 1 year Un an in urma a fost
  Cel ales 2015 film online hd gratis

  Gen: Drama, Filme Online, Romanesti

  Scenariu: Cristian Comeaga

  IMDB Rating: 7,4

  Regizor(i): Cristian Comeaga

  Actori: Laura Cosoi, Carmen Fulger, Mohamed Jbara

  Etichete: , , , , ,

  loading...
  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “Cel ales 2015 film online hd gratis” film 7 Comentarii sunt.
  1. IOAN - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   un film FFFFFFFFFFFFFFF.FOARTE PROST

  2. Cosmin - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Fatal Domnule… pffff fatal… a inceputa atat de bine…. Doamne…. nu mai au nici o sansa romanii…. sa faca ceva bun….. patetic

  3. nik - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   aceste filme sunt interzise incultiilor si manelistilor.prin urmare comentariile de mai sus le consider nule…legio patria nostra.

  4. Popescu Andrei - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Acest film arata o mica parte din realitate multi vad putin inteleg esenta. sunt milioane de pedarde cu efect intarziat

  5. FLORIN B. - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   PACAT DE BANII CHELTUITI! UN FILM DE TOT CACATUL, DIN CARE AFLAM CA IN ROMANIA SE FURA MASINI, NU SUNT TOALETE IN BENZINARII, NU CURGE APA LA HOTEL SI UNEORI SE MAI OPRESTE CURENTUL ELECTRIC.LA FOAMEA IN CARE ESTE,MARELE ACTOR STANOEVICI AR JUCA SI IN FILME PORNO SA MAI FACA UN BAN!

  6. petre - 9 months Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   interesant…deosebit … nota 10 . exact cum spunea cineva aici…filmul nu e pt manelisti, inculti si retarzi . vizionati cu incredere . e ffff bun filmul .

  7. cristian - 9 months Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   filmul e bun. dar nu pot scenaristii romani sa scrie ceva de actiune, in afara de drame? poate o razbunare la final era mai frumos.