Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2017 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

De ce eu? 2015 hd gratis

De ce eu? 2015 hd gratis este o drama Bazat pe fapte reale, care povesteste despre. Cristian, un procuror idealist tânăr a cărui carieră este în creștere, care încearcă să castige un caz împ

Actori: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile

De ce eu? 2015 hd gratis

15
( Calitate Full HD )
loading...

De ce eu? 2015 hd gratis este o drama Bazat pe fapte reale, care povesteste despre. Cristian, un procuror idealist tânăr a cărui carieră este în creștere, care încearcă să castige un caz împotriva unui coleg senior acuzat de corupție. Dilema de a alege între cariera si adevarul cântărește foarte mult pe umeri lui. Privind mai departe pentru a rezolva cazul, el intră într-o zonă periculoasă pavat cu revelații neașteptate și dureroase. De ce eu? 2015 hd gratis
 • Detalii Film 2 years Un an in urma a fost
  De ce eu? 2015 hd gratis

  Gen: Drama, Filme Online, Romanesti, Thriller

  Scenariu: Tudor Giurgiu, Loredana Novak

  IMDB Rating: 7,7

  Regizor(i): Tudor Giurgiu

  Actori: Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile

  Etichete: , ,

  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “De ce eu? 2015 hd gratis” film 12 Comentarii sunt.
  1. SUD FCD - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Un film bun , iar din pacate cam asa a fost si este in Romania 🙂

  2. Dezinformare - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   abureala de film!!! plictiseala si bla bla. daca nu te’ai saturat sa auzi si sa vezi la stiri despre procurori, acuzati, politie si despre cum justitia isi face treaba…. mai pierdeti timpul urmarind acest film.

  3. cioranu - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Un film excelent si intr-adevar “inspirat dintr-un caz real” adica cu aproape totul adevarat sau poate chiar totul adevarat………superb rolul facut de actorul in rolul procurorului……..

  4. Moncricri - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Adevar ce spune despre Victor Ponta si situatia reala in Romania si a celor care conduc Romania incepand cu anii 90 !

  5. Uniburul - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Admin, pe cand apare si “Cel Ales” – “The Chosen One” sau asta e prea tare si baietii au zis nu.

   Nu se gaseste niciunde nici de cumparat dvd, etc, chiar asa de tare sa fie noua nomenclatura din romanistan.

  6. George - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Un film bun..Coloana sonora a filmelor romanesti insa,inca lasa de dorit . Totusi din parte mea un 10 pt.film

  7. adrian - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   cea mai frumoasa parte din film a fost cand canta,,galeria lui Dinamo.Hai Dinamo

  8. Expertul in filme - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Foarte bun film, prezinta mafia si coruptia din Romania.
   Nota 10 cu felicitari !!!

  9. Octavian - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Un film bun, bun și iarăși bun! Niciodată nu mi-am pierdut speranța în cinematografia românească! Ca român din Basarabia, simt nevoia de filme românești…că ne se vâră pe gât numai propagandă rusească sau filme americane dar cu dublare în rusă!

  10. ion - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   E un film care reda realitatea de astazi din Romania si Basarabia. Un film profund pentru cei empatici si cu inimă dreaptă. Lumea nu a văzut niciodată bradul de departe din cauza pădurii…fimul îl scoate în evidență bradul!!!

  11. paul - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   trist….foarte trist! niste scursuri din intunecata epoca comunista infiltrati la conducerea diverselor servicii secrete, sustinute de clica de politicieni josnici, criminali si corupti pana in maduva celulelor ADN, au dus si din nefericire inca duc tara asta in pragul cel mai josnic al saraciei si suferintei. sunt sigur ca majoritatea cetatenilor acestei tari isi aduc aminte de cazul acelui procuror de o noblete si un profesionalism extraordinar cum extrem de rar se mai pot intalni chiar si in ziua de astazi astfel de caractere. din pacate, ca o parere personala, si astazi am convingerea ca se mai folosesc metode si tehnici securisto-comuniste de catre sefii structurilor din serviciile secrete precum si de catre criminalii si coruptii clasei politice de astazi, asupra putinilor oameni inzestrati de dumnezeu cu un caracter integru si dorinta arzatoare de a creea si a aduce o contributie la dezvoltarea si siguranta acestui popor care sufera in continuare toate aceste mirlanii ale politrucilor si scursurilor descrise mai sus. Traiesc de cativa ani cu senzatia ca aceasta tara este de mult o cauza pierduta, macinata de cangrena coruptiei politice si de mizeria jocurilor serviciilor aservite politic, toate acestea manifestandu-se bineinteles impotriva acestui popor. SCURSURI SI NENOROCITI CA fostul prim-ministru ADRIAN NASTASE, actualul INFRACTOR DRAGNEA LIVIU, plagiatori ca PONTA, si multi altii, SUNT, DIN PACATE PERSONAJE CARE CONDUC ACEATA TARA EXCLUSIV PRIN BATAIE DE JOC SI OFENSA IMPOTRIVA INTERESELOR EI SI IN FAVOAREA INTERESELOR CRIMINALE PERSONALE ALE ACESTOR GUNOAIE PRECUM SI A INTERESELOR DE GRUP. La ora actuala, asa cum bine se vede, tara e condusa de mafia politica aliata cu serviciile care le slujesc. asta este realitatea dureroasa si incontestabila!!!!! Dumnezeu sa-i pedepseasca pana la al saptezecilea neam de criminali!!!! Blestemati sa fie in vecii vecilor!!! Mi-e scarba……..

  12. nevertheless - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Excelent filmul…cat se poate de actual si real. Dar nu cred ca este vorba doar de Romania.