Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2017 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

Krampus 2015 filme online

Krampus filme online incepe atunci când ciocnirile unei familii disfunctionale incep, iar tânarul Max (Emjay Anthony) este deziluzionat și întoarce spatele la Crăciun. Insa el nu știe, ca aceast

Actori: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner

Krampus 2015 filme online

0
( Calitate Full HD )
loading...

Krampus filme online incepe atunci când ciocnirile unei familii disfunctionale incep, iar tânarul Max (Emjay Anthony) este deziluzionat și întoarce spatele la Crăciun. Insa el nu știe, ca această lipsă de spirit festiv a dezlănțuit mânia lui Krampus: o forță demonică cu intenții rele din vechime care se ocupa cu pedepsirea necredincioșilor.
 • Detalii Film 2 years Un an in urma a fost
  Krampus 2015 filme online

  Gen: Comedie, Craciun, Fantezie, Filme Online, Horror

  Scenariu: Todd Casey, Michael Dougherty

  IMDB Rating: 6,7

  Regizor(i): Michael Dougherty

  Actori: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner

  Etichete: , , , , ,

  loading...
  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “Krampus 2015 filme online” film 4 Comentarii sunt.
  1. Aurelian - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   desene animate,in nici un caz film horror !

  2. Onica Sandra Mihaela - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Emoționant! Un film de excepție, plasând în centru ideea de neatenție, neglijență, griji, încurajându-se astfel apropierea, unirea, semnificația sărbătorilor, nu numai cele de Crăciun, cât altele, accentul grav,căzând pe cât de important e să aibă fiecare o familie, un prieten apropiat, și ce rezultă, că urmări lasă un gest ca cel prezentat încă de la începutul filmului. Poate n-am avea un Santa Klaus venit cu renii de la Polul Nord, însă prin fiecare om drag nouă, prin și cel mai simplu detaliu plăcut, util, mai ales în astfel de momente, și numai prezența înfața noastră, fie că e un cățel, un motănel, un coleg enervant, o mamă ceva mai protectoare, un tată certăreț, indiferent de firea omului până la urmă, contează enorm să-l vezi în viață,și mai ales lângă tine, așa cum poate el. Aceste lucruri de care suntem obișnuiți, mai mâine le-am simți lipsa, oricum am fi noi, reci,vulnerabili,indiferenți, simpli, plictisiți sau prea comozi, ar avea relevanță când n-am mai vedea? Nu. Acum când există acel frumos, acel sentiment,care încă nu l-am simți ca unul de împlinire, dar poate începe cu noi. Orice pas și oric chip contează, atât timp cât există și luminează. Și într-o scurtă concluzie: într-adevăr, poate nu e un film horror de gradul 3, în sensul de-a vedea că violența, uciderea sau alte subordonate, tipice acestui gen,dar nici de neluat în seamă. Dar bine-nțeles, aceasta este doar părerea mea.

  3. maryo - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   mai mult comedie

  4. Manu - 1 year Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Foarte frumos…. 10+ bv un film care te face să îţi dai seama că familia e familie!! “