Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2017 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

Schindler’s List (1993)

Schindler’s List (1993) online subtitrat Filmul este o capodoperă cinematografică, câştigătoare a 7 premii Oscar Bazat pe o poveste adevărată, În Polonia, în timpul al do

Actori: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley

Schindler’s List (1993)

3
( Calitate Full HD )
loading...

Schindler’s List (1993) online subtitrat

Filmul este o capodoperă cinematografică, câştigătoare a 7 premii Oscar

Bazat pe o poveste adevărată, În Polonia, în timpul al doilea război mondial, Oskar Schindler devine treptat în cauză de forță sa de munca evreiască după ce sunt martorii persecuție lor de către naziști.
 • Detalii Film 1 year Un an in urma a fost
  Schindler’s List (1993)

  Gen: Biografie, Drama, Filme Online, Filme vechi, Istoric

  Scenariu: Thomas Keneally , Steven Zaillian

  IMDB Rating: 8,9

  Regizor(i): Steven Spielberg

  Actori: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley

  Etichete: , , , , ,

  loading...
  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “Schindler’s List (1993)” film 3 Comentarii sunt.
  1. yaherra - 3 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   EXTRAORDINAR DE BUN FILMUL ! MERITA VAZUT CU ADEVARAT !

  2. mortul in viata - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Daca s-ar face si despre crimele comise de comunisti asa filme, s-ar castiga cel putin tot atatea premii, daca si criticii de film ar fi obiectivi cu adevarat si nu doar corecti ideologic in gandire. Adevaratul holocaust a avut loc in tarile stapanite de teroarea comunisto-atee si a fost comis impotriva elitei acelor popoare: slavi, romani etc. de catre urmasii unui neam salbatic inrudit cu hunii si vandalii din vechime. Ceea ce s-a intamplat in lagarele nazistilor e nimic fata de ce s-a intamplat in tarile ajunse sub dictatura comunista si antihristica. Multe lucruri au fost exagerate in ceea ce priveste lagarele de concentrare naziste, bineinteles din motive ideologice si politice, de dominare mai usor a popoarelor crestine albe si europene, in special poporul german.

  3. humbert cel fericit - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Fara politia gandirii foarte eficienta in actiune toata aceasta poveste/mitologie a holocaustului e foarte putin probabil sa fi rezistat decenii de-a randul, si cu atat mai putin sa ajunga ca un fel de religie seculara de stat. Conform enciclopediei iudaice, numarul evreilor din lume a crescut dupa al 2 lea razboi mondial, ceea ce e foarte ciudat. Daca intr-adevar au fost ucisi 6 milioane de evrei, atunci fiecare cuplu ar fi trebuit sa aiba cel putin 17 copii-20 de copii ca sa se inregistreze asa o crestere numerica.