Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2018 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

The Adventures of Huck Finn (1993)

Provenind din rase si culturi diferite, nonconformistul Huck si sclavul Jim sunt totusi buni prieteni si decid, cu toate riscurile, sa fuga pe raul Mississippi. Aventura pe care o vor trai le va marca

Actori: Elijah Wood, Courtney B. Vance, Robbie Coltrane

The Adventures of Huck Finn (1993)

5
( Calitate Video HD Subtitrat )
loading...

Provenind din rase si culturi diferite, nonconformistul Huck si sclavul Jim sunt totusi buni prieteni si decid, cu toate riscurile, sa fuga pe raul Mississippi. Aventura pe care o vor trai le va marca viata pentru totdeauna si cu bune si cu rele. Desi Huck fusese invatat ca un sclav nu valoreaza nimic si ca locul lui e in lanturi, el hotaraste sa-si ajute prietenul sa devina un om liber. Pe parcursul calatoriei, Jim il invata pe Huck ca, in ciuda parerii generale, toti oamenii sunt la fel si merita respect. Drumul lor nu e lipsit de peripetii, mai ales cand pe rau nimeresc in razboiul dintre doua tabere rivale, iar Jim e iar amenintat cu sclavia. Impreuna trebuie sa gaseasca puterea si curajul de a face cum le spune inima.

Server 1

Server 2
 • Detalii Film 4 years Un an in urma a fost
  The Adventures of Huck Finn (1993)

  Gen: Aventura, Comedie, Drama, Filme Online, Filme vechi

  Scenariu: Mark Twain , Stephen Sommers

  IMDB Rating: 6,1

  Regizor(i): Stephen Sommers

  Actori: Elijah Wood, Courtney B. Vance, Robbie Coltrane

  Etichete: , , ,

  loading...
  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “The Adventures of Huck Finn (1993)” film 2 Comentarii sunt.
  1. loyal to christ - 3 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Stapanii de sclavi din vremea respectiva sunt portretizati in film ca fiind albi si crestini practicanti de fapt in realitate nu erau nici albi si nici o treaba cu crestinismul si Biserica nu aveau. Asta-i adevarul istoric, dar este riscant din punct de vedere juridic sa spui asta in ziua de azi, pentru ca vine imediat acuzatia de neo-nazism.

    De fapt negustorii si stapanii aceia de sclavi erau chiar cei despre care Biserica a spus mereu sus si tare ca sunt nu numai eretici, dar si descendentii celor ce L-au ucis pe Hristos, anti-hristi si luptatori in toate planurile impotriva crestinilor. Astazi e foarte incorect ideologic, desigur, sa spui asta, mai ales in public.

  2. loyalty to christ - 3 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Adevarata religie a acelor negustori si stapani de sclavi era idolatrizarea banilor si bunastarii lumesti pentru ei si neamul lor, nicidecum poruncile evanghelice de a ne iubi unii pe altii. Deci e incorect istoric sa-i portretizam ca crestini.