Un Simplu site de filme pentru timpul tau liber !

Filme Online Gratis 2017 Subtitrate in Romana, Filme Noi HD

Tinker Tailor Soldier Spy 2011 subtitrat hd in roman

Tinker Tailor Soldier Spy este un film mister thriller 2011 care spune despre zilele sumbre ale Războiului Rece, cand un spion veteran George Smiley este forțat de semi-pensionare pentru a descoperi

Actori: Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy

Tinker Tailor Soldier Spy 2011 subtitrat hd in roman

3
( Calitate Full HD )
loading...

Tinker Tailor Soldier Spy este un film mister thriller 2011 care spune despre zilele sumbre ale Războiului Rece, cand un spion veteran George Smiley este forțat de semi-pensionare pentru a descoperi un agent sovietic în MI6. In timpul Războiului Rece. Eșecul unei misiuni speciale în Ungaria declanseaza o schimbare în conducerea serviciilor secrete britanice. Agentul Smiley e chemat, însă, de subsecretarul de stat Oliver Lacon (Simon McBurney) pentru a fi reangajat în secret, pentru că există temerea că Circul e compromis de un agent dublu, sau e o cărtiţă care lucrează penru Uniunea Sovietică şi pune în pericol Anglia. Ajutat de un agent mai tînăr, Peter Guillam (Benedict Cumberbatch), Smiley ia la verificat activităţile Circului din prezent şi din trecut, dar urmele cîrtiţei rămîn ascunse pînă cînd agentul de teren Ricki Tarr (Tom Hardy) îl contactează în mod neaşteptat pe Lacon. În timp ce lucra sub acoperire în Turcia, Ricki s-a îndrăgostit de o femeie măritată, Irina (Svetlana Khodchenkova), care pretinde că posedă informaţii de o importanţă crucială. Separat, Smiley află că Conrol a scurtat lista suspecţilor, reducînd-o la cinci nume.
 • Detalii Film 2 years Un an in urma a fost
  Tinker Tailor Soldier Spy 2011 subtitrat hd in roman

  Gen: Drama, Filme Online, Mister, Thriller

  Scenariu: Bridget O'Connor, Peter Straughan

  IMDB Rating: 7,1

  Regizor(i): Tomas Alfredson

  Actori: Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy

  Etichete: , , , , ,

  loading...
  Comentarii Doriti sa adaugati un comentariu?
   

  “Tinker Tailor Soldier Spy 2011 subtitrat hd in roman” film 2 Comentarii sunt.
  1. andipanda - 2 years Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Interesant dar foarte alambicat.Nu am inteles chiar tot.

  2. sorin - 3 months Un an in urma a fost demiÅŸ ki:

   Foarte complex film cu o distributie uriasa sofisticat desi am apucat acele vremuri(razboiul rece) sincer nu m-as face spion pentru nimic in lume!10 adminului si crd ca si filmul ar merita o nota mai mare!